78 kvalifisert til Masters

9. september 2023

Per i dag, 9. september 2023, er det 78 spillere som er kvalifisert for Krokhol Masters, den tradisjonelle “finale”-turneringen.

Per i dag er antall påmeldte bare en brøkdel av dette.

I år spilles Master den 17. september, som er neste søndag. Siden det er en invitasjonsturnering, er det ingen startavgift.

Til Krokhol Masters inviteres alle som har fått 1. eller 2. eller 3. plass i noen av de turneringene som har vært arrangert på Krokhol i løpet av inneværende sesong, inklusive seniorturneringene. Formatet er at det spiller slaggolf med fult HCP. Klasseinndelingen er den samme som i Mandagscupen – det vil si at det er tre klasser.

Turneringstypen “Helg” omfatter også KM-matchplay, der semifinalistene er invitert, og dessuten alle lagturneringer som er avholdt.

Her er listen:

I fjor var det veldig fint vær og strålende forhold. Værmeldingen lover godt også for i år.

Det kan godt hende listen inneholder feil, og hvis navnet ditt mangler, er det bare å gjøre turneringsledelsen oppmerksom på dette ved påmelding. Du er også kvalifisert hvis du oppnår en pallplass i en av turneringene som arrangeres mellom nå og påmeldingsfristen, som er 15. september kl. 18.

Det er heller ikke sikkert at alle kvalifiserende turneringer er kommet med på listen.

Turneringen pleide å være en to-dagers turnering (og bare for vinnere). Den var også borte noen år, og ble ikke arrangert i perioden 2013-2016. I 2017 ble den gjenopptatt som en én-dagsturnering for dem som har oppnådd “pallplasser”.

Tidligere vinnere

Krokhol Masters har vært spilt omtrent siden banen ble anlagt, men vi har bare data fra 2005.

Slik gikk det i fjor.

Innhold
Klubben