Når nettene blir lange

Mandagstreff 23. oktober 2017

Den siste mandagstreffen før vi går av vintertid fant sted under gode forhold. Det var oppholdsvær, overskyet (for det meste), ca. 5 grader (+) og frisk og fin høstluft. Det var bløtt, men som vi vet, tåler banen vann bra så lenge bakken ikke er mettet, og det er den ikke nå.

Så det ble en fin runde på de fem fremmøtte, som valgte å gå i én ball, siden de hadde banen for seg selv. Selv om det er hyggeligere, gjorde det at det gikk litt tregere, og det ble ganske mørkt før vi ble ferdig, til tross for at vi startet kvart over 3. Tittelbildet lyver dog litt, for det var ikke SÅ mørkt – det er vanskelig å ta bilder i motlys på denne tiden av året. Bildet til høyre er mer representativt.Dagens navn var Øyvind Wulfsberg, som var den eneste som spilte bedre en handicap. Han startet forrykende, og var spesielt fornøyd med par på 6-ern der han kjippet seg på greenen fra oversiden og 1-puttet. Han fikk 19 poeng og “vant” overlegent. Siden de andre som deltok ikke var like fornøyd med innsatsen, legger vi ikke ut noen lenke til Golfbox. De som er i overkant interessert, kan jo finne frem selv.

Neste mandag er det ikke lenger sommertid (den tar slutt natten til søndag), så da blir vi nødt til å starte rundt kl. 14.

Innhold
Klubben