Nordea Pairs 2015

Pent og (litt) vått

Mange hadde sjekket yr.no og fått med seg at de spådde lettskyet oppholdsvær. Riktignok var det lettskyet oppholdsvær, og særdeles gode spilleforhold i litt over en runde, men så høljet det ned. Litt torden hørte vi også, men det var nok først og fremst farlig på nærliggende golfbaner, som Losby, Oppegård og Drøbak. Vi vet ikke om dette var årsaken, men noen av lagene valgte å avbryte runden. De er nå blitt strøket av spillelisten, så oppdatering er litt vanskelig, men vi mener bestemt at det var 24 stykker, med andre ord 12 lag som stilte til start. Biler var populært, og ikke alle som trengte det fikk en fra starten av. En av dem var heller ikke helt samarbeidsvillig.

Premieutdeling

Per Frode var seremonimester og kunngjorde at 4. plassen gikk til Stine. Selv hadde han visst ikke bidratt så mye til lagets resultat, som ble 37 poeng.
Stine hadde gått hjem da premieutdelingen begynte, men for å få fjerdeplassen hadde hun blant annet bidratt med 3 birdier, på hull 6, 15 og 18.

Startgruppen satte av gårde i et forbilledlig tempo, som gruppene som kom etter dessverre ikke maktet å følge. Derfor ble det en ganske langvarig turnering, slik at premieutdelingen ikke ble startet før rett før kl 16. Så da tar vi like godt premieutdelingen med en gang. Det var fire lag som fikk premier.Det er klart man blir glad når man får premie i en så jev turnering som Nordea Pairs. Pål og Leona spilte jevnt og bra hele runden og unngikk katastrofer. Som toppen av kransekaka fikk Leona birdie på 6-ern. 38 poeng ble fasiten.

Leona, med linselus
Her er lagbildet. Vi sa faktisk fra til Pål at vi gjerne ville se øynene. Han vippet opp capsen, men glemte å åpne dem.
Imponerende passgang av parhestene, som så og si aldri hadde et dårlig hull samtidig.

Andreplassen gikk til Trond Ovik og Knut Storm Hanssen, som kombinerte på imponerende vis for 40 poeng.Trond og Knut hadde ikke regnet med regn og hadde derfor ikke med seg hverken paraply eller regntøy – her er de imidlertid tørket opp igjen.

Vinnerlaget var så heldige at Jon valgte dagen i dag til å spille sin beste runde for året.

Det ble en ganske så suveren seier til det eneste laget som hadde meldt seg på som enkeltpersoner, og derfor ble satt i lag av Golfbox. 44 poeng, derav 24 på front-9, med blant annet 3 birdier, ga god uttelling. De dårlige hullene var også bra fordelt slik at de ikke inntraff samtidig. Seier altså til Olaf Thomassen og Jon Kittilsen, som får æren av å representere klubben i regionsfinalen som visstnok går på Auskog 14. august.Resultater

Til tross for regnbygen som kom midt i back-9, tror vi de fleste hadde en fin runde. Banen er i toppstand, og temperaturen, og været på det meste av runden, var meget behagelig.

Vi møtes igjen til mandagscup i morgen. Vær oppmerksom på at Kari er på ferie, så det blir ingen middagsservering.Ellers minner vi om påmelding til følgende turneringer:

St. Hans Golf og Grill

og

Golf & Quiz

Bilder

Det ble tatt en god del bilder. De fleste med telelinse, så det er ikke sikkert alle var klar over at de ble tatt bilde med. Noen har også fått en kommentar eller to.

Innhold
Klubben