Påmelding til Klubbmesterskapet 2023

I år er det seriøse premier i KM

13. august 2023

Neste helg (dvs. 19. – 20. august) spilles det klubbmesterskap over Norge. Også på Krokhol.

(Hovedbildet: i fjor måtte det playoff til for å kåre herre-klubbmesteren)

KM burde være en massemønstring, men hittil er ikke påmeldingen overveldende. I skrivende stund (søndag ettermiddag) er det 20 spillere som er påmeldt: 14 i herreklassen og 3 i dameklassen og i tillegg er det tre som har meldt seg på i klassen “Mixed Netto”. Alle spiller to runder.

Såpass lav deltakelse er vi vant til i dameklassen, ettersom det er relativt få kvinnelige medlemmer i klubben, men det er flere som har pleid å være med, som (foreløpig) ikke er påmeldt i år. Vi håper de ombestemmer seg. Det hadde vært hyggelig med i det minste to dame-startgrupper.

I herreklassen har imidlertid deltakelsen pleid å være bedre. Vi har tross alt 93 medlemmer med handicap 18,4 i handicap (bruker dette tallet siden det er det Golfbox bruker i sin medlemsstatistikk), som alle har en sjanse til å komme høyt opp på resultatlisten hvis de har dagen.

Det er ingen grunn til å la være å melde seg på bare fordi man tror man ikke har noen sjanse når det spilles to runder uten handicap. Dette er ment å være en mønstring for hele klubben for å kåre den beste i år. I fjor var det 24 som stilte opp i herreklassen.

 Det er ingen handicapgrense for deltakelse. Vi har mange eksempler i årenes løp på medlemmer som har hevdet seg langt bedre enn forutsetningene skulle tilsi!

Dessuten har vi noen lavhandicappere i klubben som sjelden eller aldri spiller turnering. Vi håper så mange som mulig av disse kan gjøre et unntak 19. og 20. august.

Nyhet: verdifulle premier

I tillegg til pokaler og andre premier, vil klubbmesterne i alle tre klasser vinne full spillerett for 2024 – en premie verdt 5000 kroner (dette omfatter klubbkontingenten på 550 kroner – som du kanskje må betale selv, men dette regner vi blir avklart).

Uansett, blir du klubbmester, spiller du (nesten) gratis neste år.

Mixed netto

Hvis man ønsker litt mindre “pressure”, har man jo alltids “Mixed Netto” som, som navnet antyder, er for både kvinner og menn og spilles med handicap (ikke i nettoen).

Her må du ha over 25 i handicap hvis du er dame, og over 16 i handicap hvis du er herre. Banen spilles i tillegg fra tee 47 for herrer og 42 for damer.

Vinneren av denne klassen, vil også spille gratis neste år!

 

Dette var lederballen i den tilsvarende klassen i fjor - da noe fantasiløst kalt C-klassen
Innhold
Klubben