Pengelisten 2020

Som i tidligere år presenterer vi her “pengelisten” for turneringssesongen 2020.Dette er litt som en adelskalender, i og med at den både representerer aktivitet og ferdighet.

Vi har tatt noen snarveier. Alle førsteplasser på mandager og tirsdager er godskrevet med 100 kroner, andreplassene med 75 kroner og tredjeplasser med 50. Vi har ikke tatt hensyn til om det har vært nok deltakere til å dele ut premier til alle pallplassene på de aktuelle dagene.

For seniorturneringene blir det litt inflasjon i A-klassen, fordi det bare unntaksvis stilte mer enn tre deltakere – noen ganger bare én. Vi har likevel brukt samme fordelingsnøkkel her. I seniorcupen deles det for øvrig heller ikke ut sjekker lenger.

Det deles vanligvis ikke ut pengepremier i helgeturneringer, men det deles imidlertid som oftest mer enn tre premier. Dette er gjenspeilet i år med at førsteplass “belønnes” med 200 kroner, andreplass med 150, tredje med 100, fjerde med 75 og femte med 50 kroner.

Stine er ikke bare en premiesanker av rang, men også klubbens hovedkontakt med sponsoren vår Golfhandelen.

For fjerde året på rad toppet altså Olaf pengelisten,
men ledelsen var ikke like stor som i fjor.

Lagturneringer, som Vårspretten og Senioravslutningen er tatt med, og da har alle på laget fått lagets stilling, men bare de tre øverste plassene. Vi har ikke tatt med KM i matchplay.

Etter at antall premierte har ligget på omtrent samme nivå de tre siste årene, fikk vi år en økning. Det var 74 deltakere som fikk premie i år, mot 65 i fjor,  67 i 2018 og 68 i 2017. Dette gjenspeiler både en noe endret fordelingsnøkkel for helgeturneringene, men også høyere deltakelse generelt.

Som tilfellet er med alle pengelistene vi har regnet ut, toppes også årets liste av Olaf Thomassen, som tjener på at han stiller til dyst på både mandager og tirsdager, og stadig vekk blir premiert. Det er altså for fjerde gang på rad.”Individuelt” var det Stefan Johansson som tjente mest på helgeturneringer, mens Yngve Andersen er i tet på mandager. I seniorcupen var Øivind Nordanger best, mens Olaf Thomassen fikk flest birdier.Vi utelukker ikke at det kan forekomme feil i tabellen. Gjør oss gjerne oppmerksom på utelatelser og andre feil, men tabellen blir ikke omarbeidet med mindre feilene som rapporteres er store.

Andre tilbakemeldinger tas selvfølgelig også i mot med takk.

Innhold
Klubben