Resultater – International Pairs 2021

15. august 2021 – Det ble strålende golfvær og fine forhold under denne par-turneringen. Synd ikke flere hadde tatt veien.

Banen var i den gode stand som vi er blitt vant til, og været var som allerede nevnt upåklagelig. Det var ikke ballplassering, og det ble spilt Stableford bestball med 3/4 handicap. Det gjaldt altså å ikke spille dårlig samtidig.

Det var altså 11 lag, med 22 spillere, påmeldt. 22 er som kjent ikke delelig med 4, og den siste ballen ble dermed en 6-ball, slik at ingen måtte spille alene – noe som ikke ville vært bra med så fine premier.De fire premierte lagene fikk nemlig, blant annet, et gavekort til en verdi av 1000 kroner til å bruke på golfreiser.Fire lag ble premiert. I tre tilfeller ble den innbyrdes plasseringen avgjort på handicap, for tre lag hadde alle 40 poeng (slettes ikke verst på 3/4 handicap).Tredjeplassen gikk til Ronny Waagenæs og Oscar Stovner Storeide. Ronny (som er den eneste vi kjenner som greier å kombinere barnevakt med golfturnering) måtte dra tidlig hjem, og til Marits store fryd, viste Oscar seg å være fullvaksinert, så da ble det klem!Andreplassen ble vunnet av Alexander Løken og Espen Nordskog. 7 av sine 40 poeng fikk de på hull 6, der det ble par både på front og back.Seieren gikk til de to nybakte svogerne Jostein Olafsen og Knut Sørset (Jostein giftet seg med Knuts søster forrige lørdag – Gratulerer!). Det er altså disse to som skal representere Krokhol i landsfinalen på Miklagard 18. september, med sjanse til å vinne en tur til Algarve i slutten av oktober.

Trekning

I tillegg til de fire gavekortene som ble vunnet, var det også en trekning, der den med det trukne scorekortet også får et gavekort.

Vinneren av trekningen var Øyvind Skjervold, som for øvrig ble nummer 5 sammen med partner Dan Fellus. De hadde dessverre gått hjem og var derfor ikke til stede under trekningen. Øyvind kan hente premien ved en senere anledning.Ellers minner vi om Mandagscup i morgen (det går sikkert an å etteranmelde seg) og klubbmesterskapet neste helg!Vi ser gjerne at alle klubbmedlemmer med handicap lavere enn 26 melder seg på klubbmesterskapet. For dem med høyere handicap, er det en egen klasse som spilles med handicap. Selve klubbmesterskapet spilles uten handicap og med telling av alle slag (dvs. ikke noe “par + 5”), ettersom vi skal kåre klubbens beste golfspiller. Vi ser det som selvsagt at alle klubbens single-handicappere i hvert fall melder seg på.

Innhold
Klubben