Scup 12. september

12. september 2023

Relativt brukbar deltakelse i dag med 16 spillere (4 i A-klassen, 12 i B-klassen). Litt lettere vær (bildet er fra i går kveld) kan ha noe med saken å gjøre.

Det var spredning på valg av utslagssteder: 8 fra 42, 4 fra 47 og 4 fra 52.

Lars Sandberg vant A-klassen, og reiste kjerringa etter en skuffende turnering for ham i går, med 41 slag brutto. Det ga 16 poeng og en seiersmargin på to poeng.

I B-klassen var også 16 poeng nok til seier. Egil Sørset trakk det lengste strået på grunn av lavere SH enn Asbjørn Solevåg. Yngve Andersen fulgte på tredjeplass.

Vi mener å huske at alle de topplasserte i dag allerede er kvalifisert til Masters – men sjekk listen og husk å melde dere på.

Orders of Merit

I A-klassen er det ingen store endringer, og det blir det vel heller ikke så lenge det er såpass få faste deltakere. Siden det bare er er par turneringer igjen, er det tvilsomt om noen klarer å ta igjen Olaf Thomassen, selv om han nå har nådd den magiske grensen på 10 turneringer, og ikke lenger vil bli godskrevet hele poenggodtgjørelsen hvis den ikke er bedre enn en tidligere en.

I B-klassen er det litt jevnere, og det er flere som har spilt de fleste turneringene. Harald B. Nilsen har imidlertid en god sjanse til å vinne, ettersom han leder med 14 poeng foran Yngve Andersen, og begge har spilt 9 turneringer. Resten ligger nok litt for langt bak til å gjøre seg gjeldende.

Innhold
Klubben