Senioravslutning 27. september 2016

Seniorcup-turning nr. 20

Seniorsesongen ble avsluttet på tradisjonelt vis i dag, med Texas scramble og Karis jegergryte. Etterpå var det premieutdeling både for avslutningsturneringen og Orders of Merit.

Forholdene var de aller beste. Solen var innom av og til, det var lite vind og banen viste seg fra sin beste side.Av forskjellige grunner var ikke deltakelsen den aller beste (Spania og sykdom var hovedgrunnene til uteblivelse), og 17 er et vanskelig tall å få til å gå opp i Texas scamble for lag. Ragnhild brukte imidlertid sin Golfbox-ekspertise til å sette opp 6 balanserte lag, der Øivind Nordanger og Jan Berg Jansen måtte spille med en “Nancy”, hvis prestasjoner de ikke var særlig fornøyd med.

Ellers vanket det et par gode prestasjoner og litt flere ikke fullt så gode, men alle fikk premie. Vi tar resten som et “fotoessay”.

Jan Berg Jansen var seremonimester

Vinnerlaget: f.v. Ragnhild Lied Johansen, Olaf Thomassen og Aud Jørgensen, gikk på -1. Det gjorde også andrelaget, og vi mener å huske at tie-breakeren var at dette laget hadde flere birdies (3).

Vinnerlaget kunne nesten fråtse i premier – først og fremst baller.

Dette laget, f.v. Bengt Tullander, Finn Ericsson og Petter Tomren, gikk også på -1, men ble altså dømt etter på målfoto. Den ene birdien ble altså akkompanert av 8 par.Tre lag gikk på +6. Det gjorde ikke dette laget, men de var først ved premiebordet selv om de ble sist: f.v. Trond Bjerke, Bjørn Hallme og Sander Lund. I likhet med de andre lagene som fikk tredje eller sjetteplass fikk de en 3-pakning med Nike-baller på deling.

Også på +6: f.v. Odd Hole, Kirsten Vaar Gustafsen og Jan-Roger Arnesen.

Dette “laget”, som foruten Jan Berg Jansen (bildet) bestod av Øivind Nordanger og “Ekstra” (eller “Nancy”) gikk også på +6. Jan fikk derfor en pakke baller på deling ettersom Øivind ikke kunne delta på lunsjen.Også på +6: f.v. Finn-Arne Johansen, Jon Kittilsen og Arve Sørlund.

Resultater

Vandrepokalen

“Årets senior” – vandrepremien som i sin tid ble satt opp av Jan Sørhus (som beklageligvis var forhindret fra å delta i dag), ble i år vunnet av Olaf Thomassen, som vant Order og Merit i A-klassen.

Det er tredje gang Olaf vinner trofeet. Han vant det også i 2013 og 2014.

Jan har vært på polet og Arve Sørlund fikk sin påskjønnelse for seieren på Order of Merit i C-klassen.

Trond Bjerke er synlig fornøyd med premien for seieren på Order of Merit i B-klassen.

Les mer om hvordan det gikk på Order of Merit i 2016

Flere påskjønnelser

Banegutta, Rolf og Bent, var invitert som hedersgjester til lunsj, og fikk også hver sin vinflaske. Det vanket en vinflaske på Kari også, som holdt seg på kjøkkenet.Det var en flaske til overs og forsamlingen stemte for at den skulle Jan Berg Jansen ha å ha ledet turneringsarbeidet i seniorgruppen i år.I tillegg ville gjerne gutta i banekomiteen, her representert av Finn Ericsson, også vise at de satte pris på at Jan hadde skjøttet turneringsarbeidet på en slik utmerket måte.

Innhold
Klubben