Seniorcup 14. september

14. september 2021 – Det var 13 deltakere denne fine ettermiddagen.

Bjørn Hallme vant C-klassen (5 deltakere) med en utmerket score på -3. Bengt Tullander ble nummer to på par, mens Ragnhild Lied Johansen ble nummer tre på +1.I B-klassen (6 deltakere) var det litt jevnere. Asbjørn Herdal vant på -1, mens Sander Lund tok andreplassen på par. Yngve Andersen var tilbake på hverdagsnivå etter superhelgen og tok tredjeplassen på +4.Det var bare to deltakere i A-klassen, og av Olaf Thomassen og Øivind Nordanger, var det førstnevnte som var best, med +3.

Orders of Merit

Siden det sjelden er mer enn et par deltakere, er OoM i A-klassen i stor grad deltakelsesbestemt. Øivind Nordanger har spilt fleste turneringer (9) og har derfor ledelsen, men kan godt bli forbigått hvis han uteblir fra en turnering.I B-klassen er det langt flere deltakere (15 totalt), det er bare tre som har spilt 10 turneringer eller mer. Blant disse tre er det ca. 10 poeng som skiller mellom dem. Sander Lund leder, foran Yngve Andersen og Asbjørn Solevåg.Per Haakonsen har stort sett ledet OoM-C i hele år, og selv om det ble en ukarakteristisk fjerdeplass i dag, har han fortsatt et godt grep om trofeet. Med én seniorcup igjen, har han fortsatt en ledelse på 29 poeng. Det er det umulig å hente inn, selv om det var to runder igjen.

Bengt Tullander følger på andreplass og han har en åpning til et helt kobbel fra 12 bak og mer.Bortsett fra i C-klassen, blir det altså spenning hele veien inn om hvem som skal vinne.Noen har kanskje fått med seg at den tradisjonelle seniorcup-avslutningen nå er satt på terminlisten. Det blir tirsdag 28. september, og som vanlig er formatet Texas Scramble.

Vi håper at så mange som mulig av de ca. 30 som har deltatt i år tar turen. Det blir selvfølgelig både premieutdelinger og Kari-mat.

Innhold
Klubben