Seniorcup 25. juni 2019

Småbra senior-tirsdag

Det skal ha regnet litt på Krokhol i dag, og det ser ut til at noe av regnet falt mens dagens seniorcup pågikk, men vi regner ikke med at det la noen demper på stemningen. Optimistisk nok var det 20 deltakere, og kvaliteten på resultatene var slett ikke så verst. Også er jo banen bra nå, da.

Begge bildene er fra samme tid i fjor

A-klassen

Her var det bare 4 deltakere og Olaf Thomassen tok en ganske overlegen seier på 18 poeng.

B-klassen

I denne klassen var det 9 deltakere, og hele tre av dem endte opp med 16 poeng. Da er det handicap som gjelder og seieren gikk til Sander Lund. Andreplassen gikk til Terje Ekseth, mens Eigil Franck fra Mørk GK tok tredjeplassen.

C-klassen

20 minus 9 minus 4 betyr at det var 7 deltakere i C-klassen. Seieren gikk til Jens Kr. Tofteberg, som med 16 poeng slo Bjørn Hallme med ett poeng. Tredjeplassen gikk til Eivor Arntsen, som vi vet har ligget i hardtrening i vår.Det var tre birdier i dag. Finn Ericsson dro i en fugl på hull 2 og Terje Ekseth og Olaf Thomassen fikk sine birdier på hull 9. Ellers regner Golfbox hull 2 for å ha vært banens vanskeligste hull i dag. Lettest, igjen ifølge Golfbox, var hull 3! Men de regner litt rart. Laveste snittscore var på hull 1.

Orders of Merit

Øivind Nordanger leder fremdeles A-klassen. Siden det er såpass få deltakere i A-klassen fra uke til uke, blir poengsummene på OoM veldig deltakelsedominert. Øivind har vært med på 7 seniorcup-turneringer, og det samme har Finn Ericsson, som ligger på andreplass. Olaf Thomassen har spilt 5 turneringer og ligger derfor på tredjeplass.Det blir litt mer interessant med Order of Merit når deltakelsen er litt bedre, noe den her i B-klassen. Her er det for øvrig meget jevnt i toppen. Terje Ekseth og Odd Hole deler førsteplassen med 48 poeng. Og de må nok passe seg, for Yngve Andersen er bare tre poeng bak.Bjørn Hallme har stort sett bare topp-3-plasseringer i år, og har derfor en ganske så klar ledelse i C-klassen. 9 poeng ligger han foran Arve Hansen på andreplassen. Ti poeng bak ham følger Per Haakonsen på tredjeplass.Det er forresten 30 forskjellige spillere som i hvert fall én gang har tatt turen til Krokhol i år for å spille seniorcup.

Innhold
Klubben