Seniorcup 3. mai 2022

3. mai 2022 – Så er også seniorcupen i gang.

Det var 19 spillere som satte seg stevne i dag formiddag.

Vi merker oss at seniorgruppen ikke har gjort noen justering av klassen, og derfor var det bare tre deltakere i A-klassen, som vel var omtrent gjennomsnittet i fjor. I B-klassen var det derimot 10 deltakere, mens det var 6 i C-klassen.

Denne klasseinndelingen er ca. 25 år gammel, og er moden for revisjon. Med ca. 20 deltakere hver uke er det etter redaksjonens mening ikke behov for tre klasser. Men når deg gjelder hvordan det settes opp er seniorgruppen suveren med hensyn til sin egen turnering.

Nok om det, det beste resultatet i dag ble levert i C-klassen, der Per Haakonsen knuste feltet. Han gikk på -3 og slo nestemann, Arve Hansen (+2) med 6 slag. Finn Arne Johansen tok tredjeplassen på +4.

Per Haakonsen

I B-klassen var det 10 deltakere, slik at alle fikk OoM-poeng også her.

Asbjørn Solevåg valgte riktig utslagssted og kom i mål på ett slag under par (-1).

Det holdt til en ganske så klar seier foran Harald B. Nilsen, som også leverte en hederlig prestasjon med +2.

Det skal mye til for å holde Yngve Andersen unna seierspallen, der han er fast gjest. I dag ble det tredjeplass med en +4-runde.

Asbjørn Solevåg

A-klassen leverte som vanlig dagens beste brutto-runder. Både Olaf Thomassen og Lars Sandberg gikk på par netto, og henholdsvis 41 og 42 slag brutto. Så det var Olaf som tok seieren. Arve Bjerke sesongdebuterte med +5 på tredjeplass.

 

Olaf Thomassen

Siden dette var årets første turnering, skal vi ikke bruke noe tid på utbrodering av Orders of Merit, utover å si at de ligger klar på Golfbox.

Det var én birdie i dagen seniorcup, og den var det Per Haakonsen som fikk på hull 1. Vi håper han ble behørig belønnet. Med Pers handicap, var forresten nettoverdien av dette slaget 0 – null, tilsvarende en albatross! Per hadde forresten to hull der han fikk netto eagle ((hull 3 og 4).

Innhold
Klubben