Seniorcup 7. september

7. september 2021 – Deltakerantallet ser ut til å ha stabilisert seg på rundt 15, slik det var i dag.

Når det gjelder tittelbildet så har vi jukset litt. De fleste skjønner jo at dette ikke ble tatt midt på dagen i dag. Det ble tatt i går kveld, og vi var såpass fornøyd med det at vi ville vise det frem.

Dagens runde var det Bjørn Hallme som leverte. Han var den eneste som gikk underpar, da han vant C-klassen på -1. Det ga en solid seiersmargin på 6 slag til Per Haakonsen.I de andre klassene var det veldig jevnt i teten. I A-klassen gikk for eksempel alle de tre deltakerne på par. Det gjorde at Olaf Thomassen vant, siden han har mye lavere handicap enn Arve Bjerke og Øivind Nordanger.I B-klassen kom både Sander Lund og Yngve Andersen inn på +2, med Asbjørn Herdal ett slag bak. Sander ble dømt først, siden han brukte færre slag.

Orders of Merit

Av en eller annen grunn har dagens deltakere i A-klassen blitt gitt omvendt plasseringsrekkefølge når det gjelder OoM-poeng, siden Øivind Nordanger er oppført som vinner, Olaf Thomassen på andreplass og Arve Bjerke på tredje. Hvordan dette har skjedd, vites ikke, og vi får bare ta tallene i Golfbox for god fisk.

Dermed økte Øivind ledelsen sin litt, ettersom han har spilt én turnering mer. Ingen av de tre i teten har spilt 10 turneringer, så alle plasseringer teller fullt.I B-klassen har alle (nesten) spilt 10 turneringer nå, og det begynner å dra seg til blant de tre i teten: Sander Lund, Yngve Andersen og Asbjørn Solevåg. Deltakelsen i B-klassen i de siste turneringene vil ha mye å si for hvordan det går, spesielt hvis de ikke fortsetter å dele pallen.I C-klassen leder Per Haakonsen fortsatt suverent, og det vil han antagelig fortsette å gjøre ut sesongen. Dog har han nå nådd det magiske 10-tallet i antall turneringer, så det blir bare små-økninger herfra og inn, hvis noen, siden hans dårligste plassering i år er en 4. plass.Vi oppfordrer dessuten alle kvalifiserte seniorer å stille i Krokhol Masters på søndag, om ikke annet for å vise at de fremdeles kan spille 18 hull.