Sommerfest 2009

Sol og god deltakelse

IMG_1390Sommerfesten ble avholdt i fint vær lørdag 22. august. Dessuten var det gansdke god deltakelse (52 påmeldte) noe som resulterte i 13 lag.

Vet ikke hvorfor resultatene ikke kan legges ut på Golfbox, påmeldingsliste og startliste ligger jo der, men vi har hørt at det var laget bestående av Morten Trehjørningen, Øyvind Eibak, Knut Økseter og Grethe Nordvold som vant. Noe mer vet vi ikke.

Vi takker Lise Brekka for fine bilder som du kan se nedenfor.

 

IMG_1363Denne turneringen kalles Krokhol Invitational i Golfbox, men det egentlige navnet er Sommerfest. Den er nå blitt avholdt i flere år og hovedformålet med denne turneringen er for nye medlemmer å bli kjent med de ikke helt nye. Den har derfor en veldig sosial ramme:

  • Texas Scramble med firemannslag – der alle til enhver tid slår på den beste ballen – man får med andre ord fire sjanser på hvert slag og alle må bidra.
  • Shotgun start – hvert lag starter på forskjellige hull slik at alle blir ferdig omtrent samtidig.
  • Barbeque – grillmat og forfriskninger etter runden er inkludert i startkontingenten.
  • Du melder deg på som enkeltperson og laget vil bli trukket – turneringsansvarlig vil sørge for at det blir en god blanding av forskjellige ferdighetsnivåer på laget.

Det er derfor vårt håp at så mange som mulig av klubbens nye og nyere medlemmer melder seg på og deltar, slik at de kan bli bedre kjent med turneringsspill og andre medlemmer. Og selvfølgelig er det ikke noe moro hvis de ”etablerte” medlemmene uteblir, så vi trenger høy deltagelse fra dere også.

057Den offisielle invitasjonen står i GolfBox (der du også kan melde deg på), her er et utdrag (med kommentarer):
Turneringen spilles på Krokhol Golfklubblørdag 22. august 2009. Shotgunstart kl 1000. (møt opp i god tid og møt laget ditt)
Påmelding begynner 14. juli 2009 kl. 00:00. (du kan med andre ord melde deg på NÅ)
Siste påmeldingsfrist er 20. august 2009 kl. 21:00. Du kan enten skrive deg opp på listen som henger i klubbhuset eller melde deg inn via GolfBox. For å kunne gjøre det må du logge deg inn. Alle medlemmer skal ha fått en ID og et passord. Kontakt kontoret hvis du ikke har fått de.

  • For spillere mellom 20 og 100 år er startkontingent 200 kroner (vi går ut fra at de over 100 spiller gratis).
  • For spillere mellom 0 og 20 år, er startkontingent 100 kroner (0 år!)


Turneringen er en scrambleturnering. Det spilles i en samlet klasse for lag. Hvert lag skal sammensettes av 4 deltagere. Turneringen er en lukket turnering for medlemmer fra Krokhol Golfklubb. Maks. antall lag er 30.

Du må ha minst Grønt Kort for å kunne delta, men laget blir ikke tildelt noe handicap. Den scoren dere får er den som teller.

  • Alle damer skal spille fra rød utslagssted
  • Alle herrer skal spille fra gul utslagssted
  • Ved lik score avgjøres plasseringer etter loddtrekning.

I tidligere år har vi alltid hatt fint vær under denne turneringen, og siden det er etter skolestart regner vi med at det blir det i år også. De som har vært med har hatt stor glede av deltakelsen.  Så nå har du sjansen til å bli bedre kjent med golfklubben din.

Innhold
Klubben