Stine ble matchmester

Matchplay-finalen ble spilt i dag

Forholdene lå så absolutt til rette da Stine Torgersen og Tony Farinha møttes til finale i klubbmesterskapet i matchplay, klokken 16 i ettermiddag. Været var strålende og banen i førsteklasses stand.

Og det ble en veldig jevn affære. Vi lar Stine fortelle med egne ord:Tony hadde en drømmestart og vant hull 1 og 2. Jeg tok hull 3 og 4 og vi var even midtveis på front-9.

Så vant jeg hull 5 og etter flere delte hull var jeg én opp etter 9.

Vi delte hull 10, men etter hull 11 var jeg 2 opp. På hull 15 tok Tony innpå slik at jeg var 1 opp med 3 hull igjen å spille. Vi delte hull 16 og 17 og det var så absolutt fortsatt spenning i matchen.På hull 18 var begge uheldige med utslagene, andreslagene var ikke stort bedre. Begge hadde 80 meter igjen til greenen. Der rotet jeg det til (elendig putting) slik at Tony vant hullet. Tilbake til all-square.

Så da måtte vi ut på hull 19. Begge hadde litt skjeve utslag og lå til venstre for greenen og begge måtte chippe. Tony chippet langt og jeg chippet 2 meter kort av hulllet. Jeg satt den 2-metersputten mens Tony måtte sette sin 3-metersputt for bogey for at matchen skulle fortsette.Det gjorde han ikke, slik at jeg gikk av med seieren i årets matchplay-KM.

Jeg vil gjerne takke Tony for en spennende match.

Sudden death – overtime!

Ja – stort jevnere blir det faktisk ikke. Vi har heldigvis ikke straffekonk i golf.

Vi gratulerer Stine med seieren – som ga henne hennes andre klubbmesterskap for året.

Dette markerte også slutten på årets matchplay-mesterskap. Det var 26 deltakere, og like mange matcher er det avviklet. Det ble en del overraskende resultater underveis, og semifinalene ble spilt mellom dem som var seedet 1 og 2 mot 21 og 22. Da funker handicapsystemet.

Neste år håper vi flere velger å delta. “Har ikke tid” er ikke en gyldig unnskylding, ettersom spillerne selv avtaler når de skal spille. Ikke “jeg er ikke flink nok” heller. Tony Farinha og Jan Sørhus er levende bevis på at du ikke behøver å være single-handicapper for å komme langt i denne konkurransen.

Merk: De som ser nøye på resultatlisten, vil se at Per Frode Haugen er tildelt tredjeplassen, og Jan Sørhus fjerdeplassen. Denne matchen ble ikke spilt fordi det ikke var et krav om det. På grunn av feil oppsett var det imidlertid nødvendig å legge inn et resultat for å kunne få stengt turneringen – og da gjorde vi det sånn. Egentlig fikk begge bronse – akkurat som i tae kwon do i OL.Resultater

Mesterliste

Alle match-rapportene

Innhold
Klubben