Tiden fremover

28. september 2022 – Høsten, den ubønnhørlige høsten.

Dessverre er det bare å innse at sesongen går mot slutten.

Vanligvis venter vi med den vanlige høst-elegien til vi ser en gul trykkluftsgenerator utenfor pumpehuset, men i år blir det litt annerledes (selv om det sikkert kommer et bilde når den står der i år også – for vanningsanlegget må alltid tømmes). For nå skjer det ting slag i slag fremover.

Søndag 2. oktober er det altså avslutningsdag for turneringssesongen med Elgjakta. Du har vel meldt deg på?

Klubbhuset

Søndag er også siste regulære åpningsdag for kafeen, som fra da av vil være stengt på hverdager, og kun være åpen på helgedager når været legger til rette for bra besøk, inntil banen stenger.

Dette vil jo også gjelde proshop, så det blir bare bestilling i Golfbox og betaling av greenfee med Vipps. Dessuten vil det fortsatt inntil videre være mulig å bestille og betale for bruk av golfbil med .eagl.

Banestenging

Duk på greenene

I høst skal vi dessuten legge duk på greenene slik at sjansene for god overvintring blir bedre, og potensial for bedre greener tidlig i mai. Dette er noe som har vært vellykket på andre baner for å få mindre vinterskader. Du har kanskje lest om det i Norsk Golf?

Dette må gjøres før frosten setter seg, og det forberedende arbeidet vil foregå fra 1. oktober og utover (pigging av greener osv.).

Etter planen vil tildekkingen av greenene starte 15. oktober. Dette vil medføre at sesongen i år sannsynligvis blir en uke eller to kortere enn i fjor. Det vi får igjen er altså enda bedre greener på våren neste år.

Dette vil også berøre treningsområdene, og nærmere beskjed om stengte greener vil bli gitt når arbeidet starter.

Driving-range

Drive-in-rangen vil være åpen til ballvaskevannet fryser.

Noen har kanskje også lagt merke til at den store “myren” som slukte baller midt på range-området nå er planert. Det vil bli sådd neste år.

Så det er bare å komme seg ut å spille mens man fremdeles har sjansen, og nå kommer høstfargene snart for fullt, og da blir det riktig så nydelig (som bildene fra noen år siden her, viser).

Innhold
Klubben