Vårsleppen 2012

Så var turneringssesongen endelig i gang. Banen var våt, men godt spillbar, og været var kjølig, men med sol. Antrekket varierte derfor en del i henhold den enkeltes temperatur- og vindtoleranse. 9 lag satte seg stevne, med shotgun-start. Det viste seg også at vi skulle spille scramble, IKKE Texas scramble. Forskjellen er at i scramble fra andre steder enn Texas, så er det ingen krav til at alle lagmedlemmer må ha et visst antall utslag.

Stort sett var det bra spill. Ingen lag hadde noe dårligere resultate enn +1, og man måtte ha -1 eller bedre for å få premie.

Resultatlisten finner du her.

Vi gjør oppmerksom på at rekkefølgen i resultatlisten kan avvike fra den rekkefølgen som er angitt nedenfor. Vennligst ta kontakt med turneringskomiteen hvis du vil ha en forklaring på dette.

Altså: vått, men spillbart - og fint vær
Vinnerlaget, f.v.: Per Frode Haugen, Gerd Brustad, Olaf Thomassen. Trond Ovik var ikke til stede, da han måtte dra tidlig for å nå deltakelse i Holmenkollstafetten, vårens nest vakreste eventy.
Runners-up, med akkevittglass, f.v.: Knut Storm Hanssen, Iver Sletten, Eva Haraldsen, Asbjørn Solevåg.
Laget som ble nummer 3, f.v.: Jan Røisi, Hanne Hoel Tofteberg, Kristian Bjerve. Randi Pedersen var ikke til stede da bildet ble tatt.
Laget som ble nummer 4, f.v.: Steinar Berg, Lars Sandberg, Bjørn Erik Bugge, Roald Eilertsen.
Laget som ble nummer 5, f.v.: Joakim Sarvik, Jon Kittilsen, Bodil Selbekk.

Da møtes vi på mandag – du har vel meldt deg på (det er kjøttkaker til middag!).

Neste helgeturnering er Pink Cup, 3. juni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − fourteen =