Diverse oppdateringer og påminnelser

29. mai 2021 – Det skjer mye fremover, så det er på sin plass med noen påminnelser og annen informasjon

Først turneringer

Mandagscupen gjenopptas førstkommende mandag 31. mai. Foreløpig er påmeldingen litt lunken – det fine været til tross. Banen er i god stand og det er meldt fint vær, så det er ingen grunn til at det ikke burde være topp deltakelse. I skrivende stund er det bare 18 som har meldt seg på.Seniorcupen starter igjen tirsdag 1. juni. Her også er det behov for større deltakelse.

Klubbmesterskapet i matchplay

Dette er klubbens “Cup-KM”. Det vil si at det er en utslagsturnering hvor det spilles om hvert hull – totalscoren spiller med andre ord ingen rolle. Denne starter i første del av juni og går gjennom hele sesongen til finalen spilles i september.

Alle påmeldte får tildelt en motstander, og dere avtaler selv når dere vil spille.

Påmeldingsfristen er mandag 31. mai, og i øyeblikket mangler vi én spiller på å ha fullt felt. Det er imidlertid plass til langt flere enn 32 – Da blir det i tilfelle spilt en kvalifiseringsrunde først.

Les mer om KM Matchplay

18-hullsturnering – Jernslaget

Det er tradisjon på Krokhol at vi spiller en turnering hvert år hvor du bare har lov til å ha med deg to jernkøller og en putter – det er den vi kaller JERNSLAGET. Det er samme klasseinndeling som i mandagscupen. Årets Jernslaget spilles søndag 6. juni. Påmeldingen er åpen.

Her kan du se listen med dem som har vunnet før.

Se rapporten fra turneringene i:

2020    2019    2018    2017

Så fremt værmeldingen holder, kan det se ut til at vil skal spille Jernslaget i godt vær for en gangsskyld.

Føremelding 28. juni

Nå som bane smått om senn begynner å tørke, blir spilleforholdene bare bedre og bedre. I går var det imidlertid fremdeles såpass vått, spesielt på enkelte fairwayer som f.eks. 2-ern, at det er lurt å bruke ballplassering.

Greenene er nå, med unntak av 4-ern, nesten så gode som det går an å få dem. I går var de nyklipte og jevne, og passe raske med mindre du har nedoverputt på 6-ern.Ellers er det gjort mer arbeid for å slippe til mer lys i Kroken på Kroken, spesielt hull 4. Høggere har vært på ferde i åsen over greenen. Som du kan se.

Vi håper og tror at stokkene som ligger igjen vil bli fjernet om ikke alt for lenge.Dugnadsgjengen ligger heller ikke på latsiden – de vet ikke hva det er!

Det er nå kommet en “observasjonsplattform” ved broen mellom Krokhol-dammene. Petter måtte finne på noe å gjøre med all steinen han har plukket opp.

Nå kan altså vannstrømmen under broen inspiseres på nært hold.

Innhold
Klubben